Mijn naam is Greer Galloway en ik sta ten dienste van de President.

Pas op wie je liefhebt. Dat was het advies dat ik kreeg toen ik een meisje was. Het advies dat ik tot twee keer toe negeerde en wat me tot twee keer toe op een compleet gebroken hart kwam te staan. En aangezien ik me niet voor een derde keer wilde stoten aan dezelfde steen, was ik wel klaar met de liefde. Voor altijd.

Maar President Colchester is niet klaar met mee. Nog lang niet.

Voor mij is hij Ash, de soldaat die ik ooit kuste te midden van een cirkel van gebroken glas. Ik ben zijn verbroken beloftes en verboden verlangens nog altijd niet vergeten. Maar het land kent hem als de leider van de Verenigde Staten van Amerika, als enige verdedigingslinie tussen het volk en een oorlog.

Ash wil me en stuurt zijn beste vriend Embry om me te halen. Hij weet niets van de geheimen tussen Embry en mij. Van ons verdriet. Van ons verlangen. Van die tweede kus…

Al snel zit ik vast tussen het heden en het verleden, tussen plezier en pijn, en tussen de twee mannen die net zo naar elkaar verlangen, als dat ze verlangen naar mij. Onder een duistere deken van oorlog en verraad, vallen wij voor elkaar en storten ons in een gepassioneerde driehoeksverhouding die de wereld zal doen veranderen.

USA Today bestsellerauteur Sierra Simone komt met een eigentijdse hertelling van het klassieke verhaal van Koning Arthur, Guinevere en Lancelot. American Queen is een elegant, onvergetelijk en vooral sexy sprookje.

Lezersreviews op Goodreads: 

'Sierra Simone heeft een van de heetste romanceboeken geschreven sinds… Nou, sinds ooit'

'Ben jij klaar voor dit boek? Nee. Was ik klaar voor dit boek? Nee. En toch wil ik het dolgraag WEER. HELEMAAL. OPNIEUW. LEZEN.'

'Niets kan je voorbereiden op deze gepassioneerde, intense, wilde rit'

More by Sierra Simone